radí Revolta s Olgou Lounovou - musicserver.cz">

"Řiďte si svůj život sami," radí Revolta s Olgou Lounovou

14.04.2014 12:40 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Rapper Revolta 8.dubna vydal své nové album "Motivace k činům". Nyní k jeho propagaci představil singl "Znáš ten pocit", ve kterém hostuje zpěvačka Olga Lounová. V písni popisuje problémy lidí, kteří jsou negativně ovlivňování blízkým i vzdálenějším okolím v tom, co chtějí dělat. Jejich priority tak nejsou jejich a plní cíle někoho jiného. "Tento velký klip byl můj vysněný, zachycuje to, co vnímám jako základní problém - lidé se vzdávají svých snů a cílů a nechají se někdy dotlačit tlakem okolí, systémem, negativními rozhovory. Táhne je to někam, kde nikdy ani nechtěli být," říká umělec, vlastním jménem Marek Kaleta. A jeho kolegyně Olga Lounová dodává:

"Kdyby všichni dělali, co je baví, lépe by se žilo nám všem! Když jsem před rokem poslouchala úžasnou desku tohohle kluka, nikdy by mě nenapadlo, že spolu vytvoříme něco, na co budu opravdu hrdá, protože to není jenom obyčejný song, ale je to něco, co oba cítíme stejně a chceme vykřičet do celého světa: Brácho, ségro, když nebudeme bojovat za svoje sny, když ne my, tak kdo? Pověz mi! Žij svůj život a splň si své SNY!"

Jít proti proudu, bojovat proti globalizaci, nadnárodním společnostem, cvičit své tělo i ducha, leccos z toho patří i k filosofii Daniela Landy. Nic není jen černé, nebo bílé. Pochopit osobnosti těchto interpretů lze pouze podrobným sledováním jejich kariér i jednotlivých myšlenek. K tomu nestačí poslechnout si jeden singl. Jejich teze jsou snadno zneužitelné, ale také se dají uchopit za správný konec. Zlepšit svět pomůžeme pouze tím, že zlepšíme sami sebe.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY