K(r)ávoviny: na další dva měsíce slávy Sary McLachlan!

10.04.2014 09:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Nadějná muzikantka totiž chystá nové album. To a ještě mnohem více jsme pro vás shrnuli v exnovinečkách ke kávičce. Třeba kam se vrací Orion, co (nebo kdo) je na obalu nejnovějšího singlu Katy Perry a z čeho všeho umí Vanessa šňupat kokain. Ano, jen z bible. :-(

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Calvin Harris - Summer
© facebook interpreta
My čekali jaro, a zatím přišel Calvin Harris. Se "Summer". (musicserver)

A kdyby vám byla stopáž 3:52 málo, je tu pro vás verze, která má o celou minutu víc a která se proto jmenuje "Extended". (Soundcloud)

Britská zpěvačka, skladatelka, rapperka, modelka a hitmakerka (například "Want U Back") Cher 2 aka Cher Lloyd letos vydá své druhé řadové album. (musicserver)

Místní rapper Orion se s novou deskou vrací na rapové výsluní, tvrdí. (musicserver)

Na obalu singlu "Birthday" je vopravdu Katy Perry. (musicserver)

Slavná (mimo jiné "Ben's Song (78 Version)") zpěvačka Sarah McLachlan chystá desku, turné a venku je už i první singl. (musicserver)

Sarah McLachlan tak bude slavná další dva měsíce. Juch!

Chcete-li zažít takzvaný line-upový orgasmus, přečtěte si seznam účinkujících na letošním ročníku nadějného britského festiválku Glastonbury. (musicserver)

Andy Bell to zase zkouší sólově, kdyby vás to zajímalo. (musicserver)

Elán to zase zkouší. Kdyby vás to zajímalo. (musicserver)

Tajemná Lana Del Rey konečně prozradila název prvního singlu z chystané desky. (musicserver)

Všechno nejlepší, "Malé písně do tmy"! (musicserver)

All Saints, East 17 a jeden(/na?) z Ace Of Base chtějí trumfnout Davida Hoffa Hasselhoffa a společně vyrážejí na turné po ostrovech. (Popjustice)

Röyksopp a Robyn chtějí trumfnout All Saints, East 17 a jednoho(/nu?) z Ace Of Base a společně vyrážejí na turné po světě. (YouTube)

Šňupání kokainu z bible je tak zásadní činnost, že ji Vanessa zaanimovala i do svého nejnovějšího klipu. (musicserver)

Kde jsou ty časy...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY