Cher Lloyd vydá v květnu druhou studiovku, obal odhaluje postupně

04.04.2014 14:44 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Britská zpěvačka, skladatelka, rapperka, modelka a hitmakerka (například "Want U Back") Cher 2 aka Cher Lloyd letos vydá své druhé řadové album. Deska ponese název "Sorry I'm Late" a její vydání je dle tiskové zprávy naplánováno oficiálně na 27. března května (sic!), u nás tedy s největší pravděpodobností o jeden den dříve, tedy 26. května.

Nástupce tři roky starého debutu "Sticks + Stones" ohlašuje mladá diva postupně od loňského září, kdy vypustila buzz singl “I Wish“. Pilotní singl "Sirens" z poloviny března nyní následuje čerstvá novinka "Dirty Love"(!), kterou ještě začátkem května doplní písnička s názvem "M.F.P.O.T.Y." coby takzvaný countdown singl.

Cher Lloyd - Sorry I'm Late (část)
© facebook interpreta
Obal alba "Sorry I'm Late" bude vypadat zhruba tak nějak, jak vidíte vlevo, bude na něm ale ještě o něco více samotné slečny Lloydové. Nadějná muzikantka se totiž rozhodla, že obrázek bude odhalovat postupně ve formě kousků připomínajících puzzle. Zatím jsou tedy k dispozici dva.

K samotnému názvu kolekce pak pronesla následující: "Myslím, že název má dva významy. Je to docela dlouho, co jsem něco vydala, ale pro mě osobně, jako pro člověka, to byla doba, kdy jsem řešila, kdo jsem. Myslím, že si tím prochází každý."

Na rozdíl od obalu je tracklist chystaného alba k dispozici celý už teď, tak si dejme na závěr ještě ten a úplně nakonec si vychutnejme písničku "Dirty Love" z produkce (koho jiného než) Maxe Martina. "Sorry I'm Late" přinese těchto jedenáct položek: Just Be Mine, Bind Your Love, I Wish (feat. T.I.), Sirens, Dirty Love, Human, Sweet Despair, Killin’ It, Goodnight, M.F.P.O.T.Y., Alone With Me.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY