Swedish House Mafia potěší soundtrackem a dokumentárním filmem

02.04.2014 10:34 - Jaromír Koc | foto: Petr Klapper / musicserver.cz

Swedish House Mafia - One Last Tour: A Live Soundtrack
© facebook interpreta
DJský trojlístek Swedish House Mafia se sice v minulém roce rozpadl, ale i tak se svým fanouškům ještě jednou připomene. V nejbližší době bude k mání dokument mapující jeho hudební kariéru, který doplní i soundtrack.

V současné době je ve vybraných kinech po celém světě představen dokumentární film "Leave The World Behind", který dává nejen nahlédnout do zákulisí úspěchu tria, ale zároveň nabízí i velmi osobní zpověď všech členů. Fanoušci se tak konečně dozvědí pikantní detaily z celého turné, tvorby songů, ale například i to, proč se Axwell, Steve Angello a Sebastian Ingrosso rozhodli společné aktivity ukončit.

Zmiňovaný film se v kinech ale moc neohřeje (někde bude promítán jen jeden den), neb již 15. dubna bude ke koupi na iTunes. Kromě něj si bude možné od stejného dne zakoupit i doprovodný soundtrack pojmenovaný "One Last Tour: A Live Soundtrack". Půjde o záznam devadesátiminutového vystoupení Swedish House Mafia v Masquerade Motel v Los Angeles, na které dorazilo více než sedmdesát tisíc fanoušků. Show se uskutečnila v rámci turné, během kterého trio zavítalo poprvé i do Česka.

DJský set bude obsahovat všechny hity tohoto švédského tria, které doplní exkluzivní songy, remixy i raritní bootlegy. Soundtrack nabídne i pár bonusů, například akustickou verzi asi největšího hitu SHM "Don't You Worry Child", kterého se po světě prodalo více než šest miliónů kusů, či společný track Axwella s Ingrossem "We Come We Rave We Love". Kompletní tracklist najdete zde.

Kromě digitálního vydání je v plánu oba tituly vydat i fyzicky, mělo by se tak stát koncem května.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY