Adam Lambert bude nahrávat novou desku s Maxem Martinem

24.03.2014 15:02 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Adam Lambert, zpěvák s obrovským hlasovým rozsahem a výjimečným šarmem, už dlouho přemýšlí o dalším milníku své kariéry. Jeho první dvě desky, "For Your Entertainment" a "Trespassing", toho nabídly spoustu: teatrální pop, odlehčený glam rock, rozmáchlé balady i hudební zvláštnosti ("Kickin' In"). To vše mu zajistilo popularitu po celém světě. Drtivé procento jeho fanouškovské základny přitom tvoří ženy, kterým vůbec nevadí, že jejich sny o sňatku s božím Adamem se nikdy nenaplní.

Lambert se tedy odebral do Švédska, kam bude i nadále dojíždět, aby s legendárním popovým producentem a taťkou "...Baby One More Time" Maxem Martinem nahrál nový materiál.

Bude to poprvé, co se tito dva hudebníci vrhnou společně do práce. Král třpytivých oblečků už sice nazpíval Martinovu píseň "Whataya Want From Me", ovšem producent ji napsal původně pro Pink, která ji pak darovala Adamovi.

Od budoucí desky lze tedy očekávat velké hity - v Martinově případě to ani jinak nejde. O jeho vřelém vztahu s popem jsme ostatně nedávno psali speciální publicistický článek


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY