K(r)ávoviny: jak docílit pravidelné stolice? Poradí vám Shakira

19.03.2014 09:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

A až se vykakáte, můžete se navonět novým parfémem od Pharrella a vyrazit balit hošany na Kylie do Prahy. Mrvy a vidle vás tam čekat nebudou, to ostatně ani na koncertech Monkey Business. Ale bacha - pokud vás bude snímat kamera, nezvedejte prostředník, je to dost drahej špás. Říkala M.I.A.

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Lorde
© archiv Lorde
Nezávislá Lorde řekla "ne" na lákavou nabídku pozice předskokanky na turné závislé Katy Perry. (musicserver)

Pokud máte neuvěřitelné nutkání mít Pharrellovy "GIRLS" nejen v uších, ale i jinde, třeba na sobě, máte možnost. Známý hitmaker (např. "Raspy Shit") se spojil s Comme des Garçons Parfums a společně připravili voňavku. Bude se jmenovat... chvíle napětí... virbl... "GIRLS". (Huffington Post)

William Orbit něco kutí. Desku. (Facebook)

Populární lokální zpěvák (mimo jiné "Sorry Sony") Jiří Korn pokřtil klip. Špatná zpráva pro jeho fanoušky a fanynky je, že nepokřtil klip svůj, ale někoho jiného. (Deník)

Muzikanti a muzikantky rozličných žánrů měli radost ze žánrových Andělů. (musicserver)

Oprašte kožešinkové návleky! Bardi typu The Prodigy, The Chemical Brothers, Faithless či Underworld ovlivnili naději klubové scény třetího tisíciletí jménem Example natolik, že z toho bude deska. (musicserver)

Aby měly pravidelnější stolici a aby podpořily prodej své chystané desky, kývly Shakira a sedm Shakir na nabídku zavrtět svými boky v reklamě na jogurt. (musicserver)

Chystané album Original Puerto Rican Jennifer Lopez bude dochystané v červnu a zřejmě se bude jmenovat "No". Jako "Ne". (Popjustice)

Zbylých 213 sekund zbrusu nového singlu Sii "Chandelier" je stejně epických jako posledně představené tři. (musicserver)

Čeští LGBT lidičkové slaví - Kylie Minogue se s "Kiss Me Once Tour" staví i v Praze. Ahojky ahojky! (musicserver)

Lady Gaga vypustila mezi svoje příšerky demo "Brooklyn Nights", písně, která se nevešla na "Artpop", ale která se asi vejde na "Artpop, Act 2". (Popjustice)

Zemědělci se bouří - na koncertech Monkey Business oproti plakátům chybí mrva i vidle! Škandál připomněl deset let staré protesty Vontů, kteří se báli vyzrazení citlivých informací v rámci turné "Where was Stinadla situated, Foglar?". (Deník)

Nadějná hvězda (např. "Yo Trippin'") Anastacia prozradila o své nejnovější chystané desce úplně všechno a do jednoho německého rádia poslala i první singlovou vlaštovku. (musicserver)

Vyzkoušejte si svoje pozorovací schopnosti za libých tónů písně "Loud Like Love" skupiny Placebo. (musicserver)

Jedna fakíja (© dítě kolegy Parikrupy) v televizním přímém přenosu má aktuálně hodnotu 16 milionů amerických dolarů, podrobnosti ráda sdělí naše a vaše kamarádka M.I.A. a její a naše a vaše kamarádka Madonna. (musicserver)

5 Angels to dotáhly až do Popjustice. :-( (Popjustice)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože podle nejnovějších vědeckých studií jsou Češi se svým sexuálním životem spokojeni. S čepičkou i bez.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY