K(r)ávoviny: zvracení s Lady Gaga a koukání na Rytmusův pupík

16.03.2014 14:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

V exnovinečkách se rovněž dozvíte, co si udělali Pharrell a will.i.am, jak moc Kelly Clarkson miluje electro, kolik písní na jedno album umí napsat Ed Sheeran, kolik knížek umí napsat Vladivojna La Chia a co nového u Lopezů, Arulpragasamů a Harrisů.

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Kelly Clarkson
© thatgrapejuice.net
Nadějná americká zpěvačka (například "Anytime") Kelly Clarkson bude mít na své chystané desce song, který její producent Jesse Shatkin označil jako electronic banger. Srdeční stav předsedy Kellyina redakčního fan clubu kolegy Parkana budeme po poslechu řízného electra bedlivě monitorovat. (Popjustice)

Pokud jste nesehnali lístek, abyste se mohli z ixté řady v pražské O2 areně nebo z enté řady sálu v Las Vegas koukat na projekční plátno s miliondolarovým pianem a Eltonem Johnem, nemusíte smutnit. Kupte si lístek na 19. března třeba do kina ve Štětí, můžete na projekční plátno s miliondolarovým pianem a Eltonem Johnem koukat třeba tam. (musicserver)

Skrillex na sklonku své kariéry vydává své debutové album a zdarma ho dal k poslechu na net ještě před jeho vydáním. (musicserver)

Ed Sheeran pro svou novou řadovku napsal už sto dvacet skladeb! To je stejné množství, které pro každé své album napsal Jan Nedvěd. (musicserver)

Hymnu mistrovství světa v letech na lyžích v Harrachově zazpívala naživo ve čtvrtek 13. března Jitka Charvátová, což bylo spravedlivé, poněvadž tatáž zpěvačka nazpívala rovněž i její studiovou verzi. (musicserver)

Pátý červen letošního roku bude významným dnem pro všechny slečny a transvestity, kteří se chtějí líčit jako Lorde. (musicserver)

Když už mluvíme o této neúnavné sběratelce výročních cen, její song "Team" si při poslední návštěvě do studia britského BBC Radia 1 střihli CHVRCHES. (Pitchfork)

Divoženka Imogen Heap spoiluje! (YouTube)

Režiséři Karl Erik Brøndbo a Hallvar Witzø třitisícestočtyřiačtyřicetkrát vyfotili skandinávskou senzaci Farao a pak z toho udělali klip k jejímu songu "The Hours". Cool, ne? (musicserver)

(Prý) Karel Kryl 21. století Cermaque naservíroval fanouškům první ochutnávku z chystaného "Rodinného alba" a je to pěkná krylovina. (musicserver).

Kloboučník Pharrell Williams a návrhář will.i.am konečně urovnali svůj léta se táhnoucí spor o používání slovního spojení "I am" ve svých módních a jiných značkách. Ovzduší v Moravskoslezském kraji to však nezlepšilo. Komplikovaný případ detailně zpracovali kolegové z Popjustice. (Popjustice)

hate

Oprašte pazourky, Queens Of The Stone Age aka QOTSA secvičí nějaké písničky a zahrají je v srpnu na místě, které si říká Forum Karlín. (musicserver)

Mathangi Maya Arulpragasam aka M.I.A. a její syn si na mobilu pustili kousek remixu, který tahle londýnská Srílančanka vytvořila k hitu "Flawless" od Beyoncé, natočili se, jak na song pěkně paří, a pak to mamka Maya nahrála na Instagram, aby z toho něco měli i jiní. (Instagram)

Populární slovenský rapper (např. "Skit / Miro Stylo") Rytmus Pyčo se pochlubil celému světu svým novým tetováním a starým, ale o něco hubenějším pupkem. (Šíp)

Je skoro jaro, a tak Calvin Harris natočil písničku o létě, které přijde hned po jaru. (YouTube)

Známá ostravská údernice a spisovatelka Vladivojna La Chia k chystané erotické novele "Tajemství (s)prostěradel" zveřejnila píseň, ve které je "nějaké zvláštní hodně pozitivní světlo". Sluníčkově jarní. (musicserver)

Anastacia Lyn Newkirk aka Anastacia se vrací. (musicserver)

Jennifer Jenny J Lo From The Block Lopez vypustila prudce feministické video ke svému nejnovějšímu smash hitu "I Luh Ya PaPi". (YouTube)

Zaz už není dítě, víme? (musicserver)

Lady Gaga se ve jménu artu (a popu) nechala pozvracet a, plna dojmů a inspirace, 22. března představí nové video. (musicserver)

Výrazná osobnost současného popu Sia, která rovněž dělá svoje vlastní písničky, jednu z nich, tu nejnovější se jménem "Chandelier", představí v pondělí 17. března, což je hned z kraje příštího týdne. (Popjustice) A přesně tady jsou její tři sekundy!

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože slovenští bratia mají za sebou první kolo prezidentských voleb.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY