Poslechněte si "Guilty All The Same" Linkin Park

08.03.2014 15:00 - Milan Menčík | foto: James Minchin

Linkin Park - Guilty All The Same
© facebook interpreta
Nové album amerických nu-metalistů Linkin Park sice zatím nemá oficiálně potvrzené datum vydání a název, ale šušká se o titulu "The Hunting Party" a datu 14. června. První ochutnávkou z nové desky je rozsáhlá šestiminutová píseň "Guilty All The Same", o které Mike Shinoda tvrdí, že ukazuje, kam se nová tvorba kapely posunula. V písni hostuje i rapper Rakim.

"Je to hlasitý a je to hodně živočišný. Skladba poměrně přesně vypovídá o DNA desky, kterou připravujeme, proto jsme ji vybrali jako singl," řekl Shinoda na tiskové konferenci a dodal: "Pokud se vám líbí 'Guilty All The Same', ze zbytku alba se zblázníte." Současně formace oznámila i turné s názvem "Carnivores", které absolvuje společně s 30 Seconds To Mars a AFI. Svým masožravým názvem má šňůra jasně odkazovat na chystané album.

Linkin Park zažívají v posledních letech velmi dobré časy. S prozatím poslední deskou "Living Things" opanovali žebříčky ve dvaceti zemích světa, během celé kariéry prodali přes padesát milionů desek a podle množství fanoušků na Facebooku jsou jednou z největších kapel na světě. Nová skladba pak ukazuje, že po letech experimentování se opět rozhodli pořádně hrábnout do strun, čímž určitě potěší spousty příznivců.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY