Jasná Páka se vrací po třiceti letech a vydává hned dvě alba najednou

06.03.2014 08:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jasná Páka - Černá deska
© facebook interpreta
Česká kapela Jasná Páka se vrací s novým materiálem. Téměř třicet let po svém ohlášeném konci vydává zbrusu nové studiové album a navrch i živák.

Formace tak již v pátek 7. března potěší hned dvěma novými nosiči, které bude možné pořídit jak samostatně, tak i jako komplet. První disk s názvem "Černá deska" obsahuje osm nových studiových nahrávek, uvádí ho pilotní singl "Konec nočních toulek" s hostujícím Davidem Kollerem a poslechnout si jej můžete pod článkem. Pro milovníky černých desek bude novinka k mání i na vinylu. Druhý počin nazvaný "Stará vlna s novým obsahem" je záznamem ze stejnojmenného turné z roku 2013, kdy kapela prezentovala své největší hity. Na desku se jich vešlo celkem osmnáct.

Křest obou novinek se uskuteční dnes večer (ve čtvrtek 6. března od 19:30 hod.). Jasná Páka v pražském Paláci Akropolis za přítomnosti mnoha speciálních hostů zahraje nejen své legendární hity, ale samozřejmě i ukázky z nové desky. Pokud byste měli zájem se této akce zúčastnit, vstupenky na ni seženete v síti Ticketpro za 230 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY