Česká kapela snů přijede 17. března do Lucerna Music Baru

06.03.2014 09:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Supergroup CZ
© Martin Hasil
Česká republika se dočkala své kapely snů - Supergroup.cz. All stars team rockových muzikantů ve složení Kamil Střihavka, Michal Pavlíček, Roman Dragoun, Jan Hrubý, Vladimír Guma Kulhánek a Miloš Meier vyráží na jarní šňůru, v rámci které se zastaví 17. března v pražském Lucerna Music Baru. Těšit se můžete na ty nejlepší fláky české i zahraniční rockové muziky.

První česká kapela snů, jež vznikla na základě hlasování čtenářů časopisu Rock&Pop a posluchačů Radia Beat, spatřila světlo světa v roce 2012. Tento projekt svedl dohromady zkušené rockové harcovníky, kteří se až na výjimky na pódiích spolu nepotkávají. Formace Supergroup.cz se představila naživo poprvé v březnu minulého roku na čtvrtém brněnském Beatfestu, jenž byl, zřejmě i díky této skutečnosti, šest týdnů předem beznadějně vyprodán.

Reakce publika i chuť samotných muzikantů dala impuls k tomu, že i přes velkou vytíženost jednotlivých členů vyrazí Supergroup.cz na jarní klubové turné, které čítá dohromady pět zastávek. Nejen ti, co se svými hlasy podíleli na spojení těchto excelentních hudebníků, se mají rozhodně na co těšit. Lucerna Music Bar bude jediné místo v Praze, kde můžete letos toto ojedinělé seskupení vidět naživo. Je otázkou kdy, a jestli vůbec, se Supergroup.cz do Prahy vrátí. Proto radši neváhejte a udělejte si na pondělí 17. března večer volno. Jako předkapela se představí duo Skořepa & Tokhi.

Vstupenky v předprodeji pořídíte nejlevněji bez poplatku na pokladně Lucerna Music Baru za 250 Kč. Dále pohodlně přímo na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatek prodejce. Cena na místě činí 300 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY