EzyWay feat. Ben Cristovao - Be Mine

03.03.2014 19:49 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Pokud jste malá kapela typu EzyWay se zhruba třinácti sty fanoušky na Facebooku, je jasné, že spolupráce s lidmi jako Boris Carloff nebo Ben Cristovao vám může hodně pomoci. A přesně tyto dvě zdánlivě dost kontrastující osobnosti se ostravské skupině podařilo ulovit k výpomoci s novým singlem "Be Mine". Zatímco držitel ceny Apollo za rok 2012 si pohrál se zvukem písničky, Ben se postavil za mikrofon. Vznikla z toho skladba chytlavá, s emotivním nábojem, zároveň však nijak rádiově přímočará a už vůbec ne nevkusná.

K takřka pětiminutovému romantickému songu byl pořízen i poměrně jednoduchý, zato hodící se videoklip. Decentní snímek zobrazuje oba zpěváky v elegantních oblecích, nechybí pochopitelně detailní záběry na klavír, ve videu se navíc prolíná barevné i černobílé snímání, a to nikterak agresivně, ale velmi vkusně a s noblesou. Žádný dosud neviděný nápad na nás sice z vizuálu nekouká, celkový dojem však vyznívá velmi sympaticky.

Dodejme, že Ben Cristovao vydá už za dva týdny novou desku "Made In Czechoslovakia", kterou se následně vydá propagovat i na koncertní turné. Na několika zastávkách se po jeho boku objeví právě EzyWay.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY