The Prostitutes se na klubovém turné loučí s deskou "Deaf To The Call"

26.02.2014 19:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Prostitutes
© theprostitutes.org
The Prostitutes vyrážejí na jarní klubové turné, během kterého navštíví mimo jiné Prahu, Bratislavu nebo Curych. Zároveň do éteru vypustí ochutnávku z připravované novinky, jež by měla vyjít na podzim letošního roku, čímž se definitivně uzavře etapa úspěšné nahrávky "Deaf To The Call".

Na chystaném albu hodlají The Prostitutes podle svých slov "experimentovat více než kdykoliv předtím", takže lze jen těžko odhadovat, jakou tvář bude nová deska mít. Určitě jí ale nebude chybět touha po objevování nového ani autorská živelnost, pro skupinu tak charakteristická.

The Prostitutes v rámci březnových koncertů vystoupí i v jednom z největších švýcarských klubů X-TRA. Na pódiu se objeví společně s tamní hvězdou dark-rockové scény, kapelou The Beauty of Gemina, s níž odehráli před rokem koncert v Paláci Akropolis. Jak je již u The Prostitutes zvykem, pozvou na své koncerty i letos některé ze zajímavých kapel nezávislé či alternativní scény. Například v Akropoli s nimi zahraje ústecká Nauzea Orchestra, formace úzce spjatá s tamním Činoherním studiem, kterému by i tímto chtěli The Prostitutes vyjádřit podporu. Vystoupení v Paláci Akropolis bude jediným jarním pražským koncertem skupiny. Vlastní hudební složku doplní jedinečný světelný set a chybět nebude ani afterparty.

Koncerty:

5. 3. 2014 Bratislava, Randal club
6. 3. 2014 Brno, Mersey music club + Voodooyoudo - indie (Brno)
12. 3. 2014 Praha, Palác Akropolis + Nauzea Orchestra - indie-electro-noise (Ústí n. L.)
15. 3. 2014 Curych (CH), X-TRA Club
19. 3. 2014 Olomouc, Jazz Tibet Club + Tichonov - alternative indie (Val. Mez.)
20. 3.2014 Ostrava, Fabric + Skyline - v rámci projektu "Objevte více muziky" (zdarma)
26. 3. 2014 Plzeň, Anděl Music Bar

Aktuální informace o termínech koncertů a kapele naleznete na www.theprostitutes.cz


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY