K(r)ávoviny: od bradavek Tomáše Kluse po jiné části těla Beyoncé

04.03.2014 15:36 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Coldplay
© facebook interpreta
Stalo se něco strašného! Trojice populárních česko-italských bavičů Davide Mattioli, Jarek Šimek a Andrea Andrei někde zapomněla archivní víno, které dostala od jednoho z fanoušků. (Šíp)

Tuzemští fanoušci nadějného písničkáře Boba Dylana se můžou po čtyřech letech těšit na jeho další návštěvu v Česku. Při té příležitosti jim muzikant i něco zazpívá a zahraje. (musicserver)

Coldplay po vzoru Beyoncé zčistajasna vyslali do světa novou písničku a rovnou i videoklip k ní. Kdo z nás to má? (musicserver) A kdyby to třeba někomu připadalo málo, je venku už i další song. Kdo z nás to má? (musicserver)

Když jsme u té Beyoncé, ta přesunula z iTunes na YouTube další video ze svého zčistajasna vydaného eponymního alba. Jde o "Partition", což znamená, že to bude další singl. Asi. (musicserver)

A s Beyoncé do třetice a nikdy jinak. Pro fanoušky její aktuální desky je tu jeden hravý web plný úryvků textů z kolekce. (soundboardt.com)

Další hvězdou Rock For People jsou Biffy Clyro (musicserver), The Naked And Famous a Chase & Status (musicserver). Vypadá to, že to asi bude docela velká akce.

Sluníčkový Tomáš Klus nahrál pár fotek z dovolené u moře na net, čímž si vysloužil uslintané titulky v některých předních českých médiích. (Šíp)

Že Kylie Minogue brzy vydá nové album, víme. Že s ní na něm spolupracoval třeba Jake Shears ze Scissor Sisters, taky víme. Ale že toho udělali povícero a že těch odpadků je tolik, že to možná Shears ze srandy vydá jako cédéčko, jsme nevěděli. Až do teď. (Popjustice)

Aby se na ni dočista nezapomnělo, trousí Nelly Furtado po všech internetech nějaké svoje starší písně. (Popjustice)

Stojaté vody módy po čase znovu rozčeří will.i.am se svou zbrusu novou kolekcí dioptrických(!) brýlí. To není žert! (Popjustice)

Sestry Haimovy Haim pro fanoušky nachystaly nové video a je to docela pěkné video. (musicserver)

Robyn Rihanna Fenty upouští svému uměleckému přetlaku chystáním koncepčního alba k animovanému filmu, ve kterém si nakonec jen tak pro radost (a nějakou výplatu) i zadabuje. (musicserver)

Někde na světě existuje něco, co se jmenuje Cena Radia Disney. A letos tam mají své želízko v ohni naši slovenští bratia - Celeste Buckingham. Budeme držet pěsti. (musicserver)

A když už mluvíme o Celeste Buckingham, vypustila tato osmnáctiletá kometa domácí scény (© kolega Martínek) do světa další video propagující její loňskou desku "Where I Belong". Jsou v něm záběry na nějaké lidi. (musicserver)

Vložte kočku a nějací další hudebníci byli nominováni v hudebních cenách Vinyla, což je taková brněnská obdoba v Praze se předávajícího Apolla, aby ti kritici pořád jen neseděli doma. Vložte kočku pozlacený bobek s ušima vyhráli za sovu desku "SEAT". (musicserver)

U2 MAJÍ NOVÝ SONG! (musicserver)

A řezník, tvář Matonni pro rok 2014, taky! (musicserver)

A ještě i Arctic Monkeys, nejoblíbenější skupina kolegy Bendy! (musicserver)

Známá plzeňská skupina Mandrage (například "Oh muchacha (quedo sueno ma)") překvapila cestující (pražského!) metra (Deník) a řekla nám něco zajímavého. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože v Brně budou měnit starého radničního krokodýla za nového. Ten tam prý vydrží čtvrtstoletí. Sláva mu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY