Podívejte se na "Shine My Shoes" Robbieho Williamse

24.02.2014 19:04 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Robbie Williams - Swings Both Ways
© facebook interpreta
Robbie Williams nadále pokračuje v mohutné propagaci povedeného alba "Swings Both Ways", které vydal loni v listopadu. Nyní máme únor a dá se říci, že co měsíc, to nový singl. Nebo alespoň téměř. Po pilotu "Go Gentle" a jeho následovníku "Dream A Little Dream", který se nesl ve vánočním duchu, teď jako v pořadí třetí písničku vytáhl Williams z tohoto alba skladbu "Shine My Shoes".

Nový videoklip vychází zhruba měsíc před vydáním zmiňovaného singlu. Ten se začne prodávat 24. března a Williams ho složil dohromady s Guy Chambersem a Chrisem Heathem. Swingová deska dobyla v listopadu 2013 britský albový žebříček a jen za první týden se jí prodalo přes sto tisíc kopií. V klipu jsou k vidění záběry z různých koncertů, nechybí ani ten, který Williams absolvoval v listopadu v London Palladium.

Pro mnohé fanoušky vizuál určitě poslouží i jako vábnička na chystané zpěvákovo turné, které začne 25. dubna v Budapešti a hned o den později ho uvidí i natěšení čeští fanoušci v pražské O2 areně. Pak bude šňůra pokračovat po dalších evropských destinacích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY