O Óčko Hudební Ceny usilují Kryštof, Tomáš Klus nebo Celeste Buckingham

18.02.2014 17:38 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Kryštof
© facebook interpreta
Už pojedenácté letos diváci hudební televize Óčko udělí výroční ceny svým oblíbeným interpretům. Letos navážou Óčko Hudební Ceny na minulý ročník, předávání se tak uskuteční bez velkého vyhlašovacího ceremoniálu. Nominace i následné rozhodnutí o vítězích televize opět ponechala na fanoušcích.

Hlasující navrhli formou videovzkazů zhruba sto dvacet interpretů, v každé v pěti vyhlašovaných kategorií však bylo místo jen pro čtyři jména. V nominacích se nejčastěji objevují jména skupiny Kryštof, zpěváků Martina Haricha a Tomáše Kluse a zpěvačky Celeste Buckingham. Všichni jmenovaní obdrželi po dvou příležitostech, přičemž frontman Kryštof Richard Krajčo si vysloužil také pozici ve čtveřici nejúspěšnějších zpěváků.

Hlasování bylo spuštěno v pondělí 17. února, svým favoritům mohou diváci posílat hlasy přes web Óčka do 28. února. Sošky budou předány 8. března, a to přímo během vysílání televizní stanice.

Loni se z vítězství v hudebních cenách Óčka radovali Tomáš Klus (Zpěvák roku), Tereza Kerndlová (Zpěvačka roku), Charlie Straight (Skupina roku), Voxel (Objev roku) a Martin Harich (Klip roku - "Posledná pieseň).

Nominace na Óčko Hudební Ceny 2013:
Zpěvák roku
David Deyl
Martin Harich
Richard Krajčo
Tomáš Klus

Zpěvačka roku
Celeste Buckingham
Debbi
Klára Vytisková
Lucie Vondráčková

Skupina roku
Chinaski
Kontrafakt
Kryštof
Mandrage

Objev roku
Adam Mišík
ille
Lenny
We On The Moon

Klip roku
Ben Cristovao - Bomby
Kryštof feat. Tomáš Klus - Cesta
Majk Spirit feat. Celeste Buckingham - I was Wrong
Martin Harich - Čakám čo sa stane



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY