Free Mondays @ Roxy dostanou nový zahraniční kabát

06.03.2014 10:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Free Mondays logo
© roxy.cz
Tradiční Free Mondays v Roxy dostávají nový kabát a změna bude nejen vidět (nové logo), ale i pořádně slyšet. Na pódiu Roxy budeme moci vidět několikrát do měsíce nové a neokoukané zahraniční kapely, které doplní kvalitní český support. Nepřijdete ani o tradiční DJské afterpárty od desáté večerní až do rána. I přes tyto atraktivní novinky zůstane i nadále vstup zdarma.

"Ve spolupráci se zahraničními agenty jsme se rozhodli dovážet mladé zahraniční kapely s vysokým potenciálem a dát jim šanci představit se českému publiku. Máme na to skvělé ohlasy," popsala dramaturgyně klubu Adéla Sejkorová a doplnila: "Sama vím, jak je to s vyhledáváním nové hudby. Je toho prostě moc a člověk se v tom ztrácí, zapomíná a přehlíží. Všechny potvrzené umělce ihned zveřejníme společně s dostatečným počtem odkazů, aby byl výběr nejpřehlednější a nejjednodušší," doplňuje Adéla.

Veškeré informace o chystaných koncertech hledejte na webu a také staronovém facebookovém profilu Free Mondays, kde naleznete i velké množství zajímavých odkazů na YouTube a sociální sítě. Takto budete mít v klidu možnost si kapely poslechnout, s předstihem naplánovat návštěvu koncertů a informovat o nich své přátelé.

V březnu obstarají vrcholy Free Mondays koncerty amerického multiinstrumentalisty Smoota, rakouských Chronic City a izraelské kapely Tamar Aphek. V dubnu uvidíme vystoupení americké uhrančivé zpěvačky Sary Jackson-Holman a na začátku května show chytlavých rakouských Giantree. To už zní jako pondělní plán. Co říkáte?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY