Markus Schulz vydá ještě tento měsíc "Scream 2"

11.02.2014 10:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Markus Schulz - Scream 2
© facebook interpreta
V létě 2012 vydal německý DJ Markus Schulz komerčně velmi úspěšnou desku "Scream". Na ni ještě tento měsíc naváže jejím druhým pokračováním.

Markusova nová kolekce, nazvaná prostě "Scream 2", vznikla v jeho nahrávacím studiu v Miami, kde již dlouhá léta žije. Album přinese celkem sedmnáct písní, v mnoha případech půjde o spojení Markuse s některými z jeho DJských či producentských kolegů, které spojuje label Colharbour Recordings.

Deska bude pestrá i z hlediska zajímavých hlasů. Markus již delší dobu věnuje hodně času hledání nových nadaných zpěváků a zpěvaček, jimž dává šanci prosadit se. Na desce "Scream 2" tak debutují například Liz Primo, Lady V nebo Liz Horsman a uslyšíme na ní i Adinu Butar. Posledně jmenovaná je čestnou výjimkou, neboť se objevila již na dva roky staré jedničce. Na nové album přispěla vokály do songu "Muse", který byl před pár dny vypuštěn i do evropského éteru jako singl.

Pro úplnost přikládáme kompletní tracklist, níže si navíc můžete přehrát téměř půlhodinový dokument ze zákulisí natáčení desky, jež v Evropě vyjde 21. února. Na nahrávce "Scream 2", kterou si fanoušci mohou předobjednat například zde, se objeví tyto skladby: Reloaded, Revolution (with Venom One featuring Chris Madin), Blown Away (featuring Liz Primo), Remember This, Erase You (featuring Lady Vee), Destino, Muse (featuring Adina Butar), Dancing In The Key of Life, Lord Knows (featuring Liz Horsman), Fireworks (with Klauss Goulart featuring Paul Aiden), In The Shadows, Make You Fall (featuring CeCe Peniston), Mango, Mardi Gras, Gravity (featuring Amy Kirkpatrick), Reflection, Towards The Sun (with Rex Mundi).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY