Debbi chystá desku coververzí a pokřtí svůj první živák

06.02.2014 09:32 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Debbi
© Universal
Úspěšný rok, během něhož představila fanouškům rovnou dvě nahrávky, má za sebou dvacetiletá Debbi. Zpěvačka nejprve loni na jaře uvedla na trh svou druhou studiovku "Love, Logic & Will" a na podzim vydala svůj první koncertní živák, který byl natočen v rámci projektu G2 Acoustic Stage. Ve vysokém pracovním nasazení chce držitelka Anděla za skladbu roku 2010 pokračovat i letos.

Na rok 2014 proto někdejší semifinalistka SuperStar chystá album plné coververzí. Nový počin interpretka znovu připravuje pod vedením producenta Martina Ledviny, který se podepsal na zvuku obou jejích řadovek. Kromě předělávek ale Debbi pomalu začíná spřádat plány i na plnohodnotnou třetí studiovku, jež by se na trhu mohla objevit v příštím roce.

Ještě před tím však rodačku z Dortmundu čeká křest zmiňovaného koncertního nosiče. Zpěvačka odehrála své akustické představení pod záštitou hudební televize Óčko loni v květnu v prostorách Retro Music Hall. Záznam vyšel prostřednictvím Universalu v listopadu na CD a DVD. Novinka bude pokřtěna v pátek 14. února v pražském Paláci Akropolis. Návštěvníci se kromě vystoupení Debbi mohou těšit také na speciální hosty, účast totiž přislíbili rapper Lipo, folková skupina Jelen a písničkářka Kateřina Marie Tichá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY