Ego & Ben Cristovao - MOLLY

06.02.2014 07:49 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

"'Molly' je ukázka současného hiphopového žánru, kterému se říká trap a jeho hlavním rysem je úderná basa dominující celému hudebnímu spektru. Zároveň zachycuje změnu tempa, což umožňuje nahrávání double time rapu, tedy hraničně rychlého projevu. Ve spojení s českým a slovenským jazykem tak mohou vznikat výjimečné zvukové projevy a zážitky pro posluchače," prohlásil Ego o nové spolupráci s Benem Cristovaem "Molly".

A o výjimečný zážitek pro posluchače se skutečně jedná - novinka totiž již teď kandiduje na pozici jedné z nejotřesnějších skladeb roku. Lacině tuctová párty hudba ve spojení se siláckým textem, z něhož se dozvídáme, že mají kluci v trenkách velký boys, asi u Ega už nikoho nepřekvapí, u Bena Cristovaa už jsme si však zvykli na vyšší level. Vedle povedených r'n'b skladeb jako "Tělo" už sice natočil i party hymny typu "Bomby", vždy však zaujal alespoň svým profesionálním zpracováním zcela srovnatelným se západní produkcí. A když vzal posluchač v potaz, že má skladba hlavně bavit, nějak to vždy prošlo. Světovost sice nechybí ani "MOLLY", jenže celý počin je už natolik laciný, egocentrický a chladně prokalkulovaný, že ho tentokrát ani Benovo charisma nezachrání. A naprosto prázdný, rádobycool klip už vůbec ne. Vizuál rozhodně nepřináší nic originálního, nápadně podobný snímek loni natočili například Maejor Ali, Juicy J a Justin Bieber.

Mimochodem, písnička prý má odradit mládež od požívání návykových látek. Napadlo by to někoho při jejím poslechu a sledování doprovodného vizuálu?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY