Podívejte se na "Into The Blue" Kylie Minogue

04.02.2014 08:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue - Into The Blue
© facebook interpreta
Video k novému singlu Kylie Minogue režírovala čtyřicetiletá Britka Dawn Shadforth, která s touto australskou zpěvačkou spolupracovala již po několikáté. Stála totiž u zrodu klipů k jejím úspěšným singlům "Spinning Around", "In Your Eyes", "Chocolate", "Can't Get You Out Of My Head" a "2 Hearts", navíc obě dámy spojuje i dlouholeté přátelství.

Ve vizuálu si kromě zpěvačky zahrál prim i jeden z aktuálně nejžádanějších francouzských herců, charismatický Clement Sibony, který si se zpěvačkou v klipu užil několik žhavých (nejen postelových) scén. Kylie na sociálních sítích pěje na filmové role tohoto hezounka ódy, upozorňuje i na jeho nové filmy, které se letos dostanou do kin, a navíc i za herce prozradila, že Clement v současné době píše svůj první filmový scénář.

Dodejme, že singl "Into The Blue", který se setkal prozatím s velmi pozitivními reakcemi, vyjde digitálně 9. března, o den později bude k mání ještě i limitovaná edice 7'' vinylu, který bude obsahovat navíc skladba "Sparks". Album "Kiss Me Once", která bude pro Kylie již dvanáctou studiovkou, se do obchodů dostane 17. března. Kromě již dříve zveřejněných formátů si fanoušci mohou předobjednat naprostou lahůdku v podobě limitovaného vinylového boxu. Podrobnosti o něm najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY