EzyWay & Ben Cristovao - Be Mine

28.01.2014 19:34 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kapela EzyWay si užila trochu lokálního úspěchu a rádiových rotací s pár singly z loňské desky "Maloobchodník", nyní ale pomýšlí na postup do trošku vyšších pater českého showbusinessu. Boris Carloff, který jim debut masteroval, s frontmanem Ezym a hostujícím Benem Cristovao poněkud překopal písničku "Be My", která nově nese název "Be Mine", a Championship Music se ji snaží protlačit, kam se dá. A mohlo by se to i podařit.

Pomalá nahrávka s mírným r'n'b přelivem oplývá příjemnou atmosférou, skvělým zvukem a nutno uznat, že Ezy je opravdu výborný zpěvák. Ben Cristovao ve skladbě nemá rapovou, ale zpívanou vložku a společně jim to u konce písničky fakt (vokálně) sluší. Téměř pět minut ale skladba neunese a určitě by jí prospělo alespoň mírné, když už ne razantní osekání. Jako potenciální start dalšího vývoje kapely ale funguje skvěle.

Pokud byste EzyWay chtěli zkusit naživo, můžete je vidět jako support na chystaném turné právě s Benem, případně už 30. ledna v novém pražském klubu La Loca, tam navíc zcela zadarmo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY