Skindred přijedou do Prahy se speciálními hosty

29.01.2014 09:39 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Skindred
© flickr.com
Skindred v Praze na klubovém koncertě. To je pro mnoho lidí po minulém ročníku Mighty Sounds splněný sen. S radostí oznamujeme, že tuhle libůstku sobě i vám všem dáváme jako jeden z dárků k desátým narozeninám a že Skindred vystoupí 6. února 2014 v Lucerna Music Baru.

Velšani Skindred se ve své tvorbě opírají o základy v podobě fúze heavy metalu, alternativního rocku, punk rocku a reggae. Jakkoli se to dnes zdá nemožné, do hudby hlavně přináší originalitu, okořeněnou v jejich případě opravdu velkým sebevědomím. Kromě zmíněných žánrů můžete v jejich tvorbě zřetelně rozeznat i dancehall, jungle, dubsteb, hip hop nebo ska. Velký kus práce během živých vystoupení odvádí neuvěřitelně charismatický frontman Benji, který střídá polohy hlasu charakteristické pro heavy metal s jemnými reggae nápěvy, jako by se jednalo o tu nejpřirozenější věc na světě. Není člověka, kterého by během setu Skindred nestrhnul.

Kapela přiveze do Prahy nové album "Kill The Power". Z něj už teď vypustila do světa singl "Ninja", jenž naznačuje, že naživo to bude opět pecka. Skindred navíc předskočí američtí Soil, kteří jsou sami o sobě pádným důvodem vyrazit na koncert. Jsou velmi speciálními hosty tohoto turné a jsou také zárukou, že 6. února se v Lucerna Music baru odehraje něco opravdu výjimečného... Dále se českému publiku představí rocková parta Maplerun, celý večer otevřou domácí the.switch.

Vstupenky na koncert, kterým festival Mighty Sounds pokračuje v sezóně příprav na jubilejní desátý ročník, jsou k dostání za 450 Kč v předprodeji v sítích Eventim, Ticketportal a Ticketpro. Nejpohodlněji a ekologicky lze koupit vstupenku taky v síti smsticket, a to za 439 Kč. Můžete je také koupit přímo v pokladně Lucerna Music Baru za 420 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY