Je na obzoru další nové album Nine Inch Nails?

29.01.2014 08:17 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Nine Inch Nails
© nineinchnails.tumblr.com
Že by nás po pěti letech studiového mlčení čekaly z tvůrčí dílny Trenta Reznora a jeho Nine Inch Nails albové žně? Osmička "Hesitation Marks" z počátku září je ještě relativně čerstvou věcí a už vůdčí muž industriálního projektu dává ven další záhadné indicie, které by mohly mluvit o nové nahrávce.

V rozhovoru pro Rolling Stone, který si jej primárně pozval pro představení nové streamovací služby Beats Music, jíž je Reznor kreativním ředitelem, také sdělil novinky ke své hudební základně: "Právě jsem začal dělat na novém produktu. Zatím nemůžu říct, o co přesně jde. Dělat na něm budu během turné. Nová muzika vyjde možná letos na podzim. Každou volnou sekundu, a dokonce i tu, která není volná, věnuji tomuto novému výtvoru."

Na doplňující otázku novináře, co konkrétně by oním novým produktem mohlo být, odpověděl pouhé: "Už jsem řekl víc, než jsem měl." Ať se ovšem jedná o další řadovou desku, či nikoliv, pro příznivce kapely to znamená jediné: Na něčem novém se pod hlavičkou NIN momentálně pracuje.

Už teď je také jasné, že jednu z položek v Reznorově nabitém diáři pro letošní rok zaplňuje další soundtracková spolupráce s Atticusem Rossem. Na studiovou seanci k příležitosti nahrávání filmové hudby pro thriller "Gone Girl" si Zlatým glóbem oceněnou dvojici už potřetí pozval režisér David Fincher.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY