Kylie Minogue a Shakira lákají na svá nová alba

25.01.2014 13:38 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue - Kiss Me Once
© facebook interpreta
Pop music se po tradičně poklidném přelomu starého a nového roku začíná pomalu probouzet k životu. Mezi tahouny jarního období v kategorii ženského popu by se spolu se svými novými alby rády zařadily i Kylie Minogue a Shakira. Obě dámy časují své propagační kampaně do podobných termínů, a tak došlo k odtajnění detailů jejich očekávaných počinů ve stejnou dobu.

Kylie pojmenovala svou dvanáctou studiovku "Kiss Me Once" a její přebal si můžete prohlédnout vlevo. Australská popová megahvězda na uměleckém snímku schovává svou tvář za tabulí skla, jež je posetá kapkami vody. Konkrétní datum vydání novinky zatím není známo, očekává se však, že nosič se na trhu objeví nedlouho po březnovém uvolnění prvního singlu "Into The Blue". Ten již unikl na internet a fanoušci ho oficiálně uslyší v pondělí 27. ledna. Ve stejný den si budou moci zmiňovanou novou kolekci pětačtyřicetileté divy předobjednat.

Shakira - Shakira (Deluxe)
© facebook interpreta
Shakira volí oproti své kolegyni o něco jednodušší koncept - desátý studiový počin totiž nazvala nepříliš originálně "Shakira". Ani zveřejněný obal nahrávky nenabízí žádné složitosti. Kolumbijka na fotografii pózuje ve svůdném oblečku a v rukou drží kytaru. Jedná se však pouze o cover deluxe edice, na titulní fotografii standardní verze si musíme ještě počkat. Nový materiál uslyší příznivci brzy sedmatřicetileté Jihoameričanky 25. března. První singl "Can't Remember To Forget You" s Rihannou již rotuje rádiovými stanicemi.

Občas jsem extrémně citlivá, jindy veselá, zasněná a romantická, a někdy také melodramatické. Říkejme tomu karibská krev. Vždy autentická a upřímná. Takže to je to, co vám nabízím. Shakira. Nic víc. Trochu rocku, folku, reggae a přirozeně také tance - ale jako vždy, a především, hodně srdce," uvádí zpěvačka ke své první desce po narození syna Milana.

Obě interpretky pojí kromě podobného načasování nových počinů také aktuální porotcovská účast v talentové soutěži The Voice. Zatímco Shakira přijala křeslo v severoamerické verzi populární televizní show, britští diváci se u obrazovek setkávají s Kylie.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY