Živě: Tegan And Sara - Just Like A Pill (Pink Cover) / I Was A Fool (Women In Music 2013)

20.01.2014 11:38 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Kanadská dvojčata Tegan And Sara sice na hudební scéně nejsou žádnými nováčky, přesto je někteří posluchači objevili až loni díky povedené nahrávce "Heartthrob". Jeden ze singlů, dramatický cajdák "I Was A Fool", si děvčata zazpívala i na akci Billboard Women In Music 2013, během níž vzdávala hold Pink. Kromě bravurního provedení vlastní písničky si dvojice střihla i coververzi hitu "Just Like A Pill" zmíněné poprockové ikony.

Jejich verze sice postrádala srdceryvnou dravost a energii nositelky titulu Žena roku Billboardu 2013, působivá atmosféra i emoční náboj však v písničce zůstaly uchovány. Tegan se Sarou podaly svou frustraci a pocit beznaděje civilnějším a něžnějším způsobem, který skladbě na její kvalitě nijak neubral. Za svůj výkon si navíc vysloužily i ovace vestoje od slavnější kolegyně, což byla jistě sladká odměna.

Pokud se vám tato předělávka zalíbí, můžete na YouTube kanále Billboardu zhlédnout i další zajímavé covery. Vřele doporučujeme například "Tightrope" Janelle Monáe v podání CHVRCHES.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY