ATB vydá novou desku ještě v lednu

15.01.2014 15:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

ATB - Contact
© facebook interpreta
Již loni v létě jsme informovali o plánované nové studiovce německého DJe a producenta ATBho, která měla vyjít v prosinci. Album se na trhu objeví nakonec až tento měsíc, a to hned v několika formátech.

Deska "Contact", která je výsledkem více než čtyřleté práce André "ATB" Tannebergera, bude obsahovat dva, respektive v limitované edici tři disky. Základní verze jeho studiové novinky přinese na dvou CD celkem šestadvacet songů, mezi hosty najdeme americkou zpěvačku JES, zpěváka Seana Ryana, projekt York nebo německou rockovou kapelu Stanfour. Ta je ke slyšení v pilotním singlu "Face To Face", který se každým dnem rozezní z evropského rádiového éteru.

K mání bude i trojdisková limitovaná edice, která přináší dalších šest bonusových skladeb, mezi nimiž tři remixy (včetně jednoho k singlové novince) a tři živé nahrávky pořízené během speciálního koncertního turné po Americe. To ATB absolvoval s živou kapelou na podzim minulého roku a zaznamenal na všech jejích zastávkách vyprodané sály. Audionahrávky doplní i rozsáhlý videodokument ze zmiňovaného turné, který nabízí především pohled do jeho příprav.

Pro ty nejnáročnější ATB opětovně připravil i deluxe box v omezeném nákladu 2 500 kusů, který je tentokrát doplněný o speciální vlajku a fotografie (včetně jedné vlastnoručně podepsané). Bohužel tato edice byla v rámci předobjednávek již rozebrána.

Vzhledem k tomu, že deska se na český trh prozatím nedostane, zbývá fanouškům pouze možnost využít nákupu v zahraničí. Asi nejlepší cestu najdete zde. Pro představu, co album "Contact" přináší, André opětovně připravil více než desetiminutový audio minimix, který přikládáme pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY