Nový singl Kylie Minogue vyjde v březnu

11.01.2014 16:15 - Jakub Polách | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue
© kylie.com
Kylie Minogue přichystala po čtyřech letech nové album a nyní oznámila datum vydání pilotního singlu z něj - "Into The Blue" vyjde 16. března, do rádií bude uvolněn už 27. ledna. Autorka písně Kelly Sheenan, známá psaním textů pro Ritu Oru nebo Nicki Minaj, popsala song jako "euforický návrat Kylie na taneční parket". A zpěvačka má k novému singlu připravený už i videoklip, ten se natáčel na začátku ledna v Londýně.

Na zatím nepojmenované dvanácté studiovce spolupracovala Kylie se jmény jako Pharrell Williams, Greg Kurstin, MNEK, Cutfather nebo Ariel Rechtshaid. Nová deska se na pultech obchodů objeví později v tomto roce.

"2013 pro mě byl rokem velkých změn, plánování a příprav. Jsem nadšená, že je tu konečně rok 2014 a můžu se podělit o tuhle novou hudbu. Písnička 'Into The Blue' je pro mě opravdu významná, stručně shrnuje hodně z toho, jak jsem se cítila. Nemůžu se dočkat, až bude venku," vyjádřila se ke svému novému počinu zpěvačka.

Pro Kylie Mingoue však letošní rok neznamená jen novou desku. Společně s Rickym Wilsonem z Kaiser Chiefs, Tomem Jonesem a will.i.amem letos usedne do křesla porotkyně britské verze pěvecké soutěže The Voice.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY