VEVO zveřejnilo pořadí nejúspěšnějších videoklipů roku, vládne mu Miley Cyrus

08.12.2013 11:00 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Miley Cyrus
© jamioo.com
V roce 2013 na internetu kralovala Miley Cyrus. Twerkující rebelka totiž podle VEVA v uplynulých měsících zaznamenala nejvyšší počet zhlédnutí svých videoklipů, a to dokonce se dvěma kousky. Ve zveřejněném pořadí deseti nejúspěšnějších hudebních videí letoška tak na prvním místě naleznete její megahit "Wrecking Ball", záda mu z druhého místa kryje předchozí singl "We Can't Stop".

Oba vizuály k songům z říjnové desky "Bangerz" se již přehouply přes tři sta milionů zhlédnutí, "Wrecking Ball" už dokonce atakuje hranici čtyř set milionů přehrání. Baladě o destrukční kouli přitom k této fantastické cifře stačily necelé tři měsíce na YouTube, snímek totiž vyšel 9. září. Připomeňme, že klip navíc stále drží dva absolutní rekordy VEVA - za prvních čtyřiadvacet hodin od vydání nasbíral přes devatenáct milionů zhlédnutí, na sto milionů dosáhl po pouhých pěti dnech po zveřejnění.

Třetím nejpopulárnějším videem roku určily statistiky "Scream And Shout" will.i.ama a Britney Spears. Kromě Miley Cyrus slaví dvojnásobné zastoupení v Top 10 také Rihanna, produktivní Barbadosanka se s loňským velehitem "Diamonds" vměstnala na čtyřku a na přední pozice se probojoval i romantický duet "Stay" s Mikkym Ekkem. V první pětici nechybí ani Katy Perry se zářijovým klipem "Roar".

Kompletní pořadí první desítky si můžete prohlédnout na níže přiloženém obrázku. Celkové pořadí vzešlo z údajů platných k 1. prosinci.

Top 10 nejsledovanějších videoklipů roku 2013 podle VEVA
© facebook interpreta



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY