Na Rock for Churchill přijedou i Dub Pistols, Dreadzone, J.A.R. a Visací zámek

11.12.2013 14:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Visací zámek
© facebook.com/rfchfest
Festival Rock for Churchill zná už první jména patnáctého ročníku, který proběhne 29. a 30. srpna 2014 v přírodním areálu Myslivna v severočeském Vroutku. Jako první kapely pořadatelé oznámili britskou dvojici Dub Pistols a Dreadzone a dva zástupce domácí scény J.A.R. a Visací zámek. První limitovaná vlna vstupenek za 550 Kč šla do prodeje v pondělí 9. prosince.

"Rok 2014 je pro nás speciální. Rock for Churchill dostane občanku a my bychom rádi tuto speciální událost s návštěvníky pořádně oslavili. Při sestavování programu se trochu ohlížíme přes rameno do historie a rádi bychom přivezli zpět pár nejúspěšnějších kapel z minulých ročníků. To je zrovna případ londýnských Dub Pistols, které návštěvníci zvolili nejoblíbenější kapelou RFCH 2012," říká hlavní organizátor Kamil Šír.

Rock for Churchill si nikdy nehrál na hudební škatulky a nejinak tomu bude i v příštím roce. Od anglických Dub Pistols můžeme čekat energický mix elektroniky a karibské muziky podávaný dvěma neúnavnými MCs. Jejich krajané Dreadzone přivezou léty prověřené taneční groovy podpořené sametovým vokálem v Čechách dobře známého zpěváka Earla 16. Tančit se bude bez pochyb i při koncertě funkové party J.A.R., která příští rok oslaví na domácí poměry úctyhodné výročí pětadvacet let. A pokud by měl někdo chuť na trochu riotu pod pódiem, jistě se mu ho dostane vrchovatě při koncertu punkových matadorů z Visacího zámku. Stejně jako v minulých letech se mohou návštěvníci těšit na nadupaný program hlavního pódia v čele s několika zahraničními headlinery a taneční šapitó, kde se nevypíná muzika před svítáním...

Předprodej první vlny vstupenek za nejnižší cenu 550 Kč (+ poplatky) byl zahájen v pondělí 9. prosince. Ke každé vstupence je bonus dvě piva zdarma. Cena 550 Kč platí pro prvních pět set vstupenek anebo do 20. února 2014. Vstupenky budou k dispozici v předprodejních sítích Ticketportal, Sazkaticket, na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku) a na dobírku na www.rfch.cz (bez poplatku).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY