Iva Frühlingová to zkouší s hip hopem. Spojila se s formací ATMO Music

15.11.2013 15:51 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

ATMO Music a Iva Frühlingová
© facebook.com/atmorapmusic
Liberecká formace ATMO Music o sobě dala v létě vědět úspěšným singlem "Fáma", s nímž se prosadila na přední příčky domácích hitparád. Nyní si hiphopová dvojice ve složení Beef a ODD na jednu ze svých nových skladeb pozvala zpěvačku Ivu Frühlingovou.

Rodačka z Litvínova se před časem vrátila ze svých inspirativních cest po světě do České republiky, aby představila fanouškům čtvrtou řadovku s názvem "Chic á Paris". Nahrávka, která byla pokřtěna koncem září v pražském Bontonlandu, se však zatím výraznějších úspěchů nedočkala, podobně dopadl také pilotní singl "Hey Hey Hey".

Společný song milovnice francouzských šansonů a začínajících představitelů hip hopu s mainstreamovými ambicemi by se měl objevit na chystané debutové desce ATMO Music. Na té již pánové dlouhou dobu pracují a zdá se, že kolekce bude již v nejbližší době hotová a připravena k vydání.

Ještě před zveřejněním své prvotiny potěší severočeská skupina své příznivce dalším videoklipem - snímek k singlu "Fáma" se mimo jiné natáčel na Staroměstském náměstí v Praze. Vokály skladby s rádiovým potenciálem znovu obstaral osvědčený Jakub Děkan. Zpěvák, který spolupracoval také s dalším libereckým rapperem Pauliem Garandem, by měl velký prostor dostat i na celé desce. Na té pochopitelně nebude chybět ani Lipo - objevitel spřízněné formace.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY