Podívejte se na "Hard Out Here" Lily Allen

13.11.2013 08:12 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Lily Allen
© last.fm
Britské zpěvačce Lily Allen nelze věřit ani slovo. Nejdříve končí s hudební kariérou, po následné změně názoru slibuje nový materiál již v příštím roce a výsledek? Díky bohu samé lži. Přidrzlá zpěvačka se totiž 12. listopadu postarala o velmi příjemné překvapení, když představila klip ke zbrusu novému singlu "Hard Out Here", jenž zastává post pilotu třetí studiové nahrávky.

Lily je známá svou prořízlou pusou, již dříve s noblesou doslova vyfuckovala bývalou hlavu Spojených států amerických George Bushe v hitu "Fuck You", a jak lze dle novinky usoudit, její jazýček se může pyšnit čerstvě nabroušeným ostřím. Britka se s prozíravou lehkostí pouští do kolegů z branže, přičemž tentokrát nezůstalo pouze u zástupců ženského pohlaví. V povedeném sarkastickém videu, režírovaném Christopherem Sweeneyem, to schytal například i r'n'b zpěvák Robin Thicke. Provokativní transparent "Lilly Allen has a baggy pussy" se však ještě dá považovat za lehký odvar v porovnání s polykáním banánu či kroucením zadnic a twerkování na způsoby Nicki Minaj.

Premiéra singlu se současně zveřejněným vizuálem je o to větší překvapením z důvodu čerstvě vydaného tracku - coveru "Somewhere Only We Know" britských Keane, který je zároveň ústřední písní pro vánoční reklamní kampaň společnosti John Lewis Retail. Předělávce se v britských hitparádách daří výborně.

Singl "Hard Out Here" vyjde 17. listopadu. Následovat by měla i samotná deska, která vyjde čtyři roky od kritiky vychvalované druhé studiovky "It's Not Me, It's You".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY