Škwor si svůj výroční koncert užije před vyprodanou Incheba Arenou

09.11.2013 08:32 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Škwor
© skwor.cz
Jubilejní koncert k patnácti letům výročí založení sice formaci Škwor čeká až v pátek 15. listopadu, již nyní si ovšem Petr Hrdlička a spol. mohou mnout ruce. Do prodeje totiž uvolnili poslední stovku vstupenek, a tak je jisté, že budou hrát před nabitými ochozy pražské Incheba Areny.

Celý koncert vypukne úderem šesté hodiny večerní, kdy se otevřou brány stadionu a začne rockotéka, kterou budou řídit DJ's českých rockových rádií. Jako první zahraje živě pražská metal-rocková pětičlenná úderka Caffeine. Poté ji na pódiu vystřídá punk'n'rollová formace z Mělníka Sour Bitches a vyvrcholením bude zhruba dvouhodinové vystoupení oslavenců Škwor.

Ti zahrají skladby ze svého čerstvě vydaného alba "Sliby & Lži". Nebudou chybět ani staré profláklé hity a během koncertu si skupina odnese Zlatou desku za prodej loni vydaného CD a DVD "Natvrdo". Jak zaznělo i v nedávném rozhovoru pro náš web, fanoušci se mohou těšit i na několik překvapení a také netrpělivě čekat na videoklip k druhému singlu "Síla starejch vín", který se právě natáčí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY