Prago Union zvou na "Odložené chlebíčky"

10.11.2013 17:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Prago Union - Odložené chlebíčky
© facebook interpreta
Většina z vás asi ví, že vousáči z Prago Union nedělají do cateringu. Tak že by chystali vlastní pořad o vaření? Prago v akci? Nikoli. Zatím. I když k akci se tato zpráva váže také. Tím máme na mysli Vážný Boombox 14. listopadu v Lucerna Music Baru, kde budou Prago křtít svou zatím poslední studiovku "Vážná hudba".

"Odložené chlebíčky" je pokračování kompilace nevydaných či jiných na albech se nevyskytujících skladeb "Metronom", kterou si pro své fanoušky připravila kapela v LMB již před třemi lety. Podobně tomu bylo i o rok později s CD "V Barvách Instrumental". Oba tyto promo disky vyšly ve striktně omezeném a vlastním nákladu, který byl v drtivé většině rozdán návštěvníkům koncertu v LMB.

A "Odložené chlebíčky" na této tradici nic nemění ani napotřetí. Svůj chlebíček v podobě kompaktního disku se skladbami z Katova šuplíku dostane každý anebo spolu s originálním nosičem alba "Vážná hudba". Takže stejně tak, přinesete-li si své CD z domova, jako když si ho pořídíte teprve na místě. Tam bude samozřejmě k dostání i spolu s další muzikou Prago Union nebo novým merchem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY