Miro Žbirka vydává exkluzivní DVD "Happy Birthday"

01.11.2013 13:51 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Miroslav Žbirka
© zbirka.cz
Miro Žbirka oslavil před rokem velkolepým koncertem v pražské O2 areně své šedesátiny a právě nyní vychází na DVD pod názvem "Happy Birthday" záznam České televize. V úvodní části koncertu si s ním zahrál i jeho dávný souputník Laco Lučenič a v jeho průběhu byl pokřtěn unikátní CD box, který obsahuje všechna alba, která Žbirka dosud vydal.

Setlist samotného koncertu tvořily největší hity, coververze kapely The Beatles i novější písně. Bonusové DVD obsahuje pětadvacet největších hitů od začátků Žbirkovy kariéry až po současnost. Ty z archivu ČT vybral interpret sám.

Fanoušci najdou v celém kompletu následující položky: Disk 1 - Miro Žbirka: Happy Birthday, záznam z koncertu v pražské O2 areně z 8. listopadu 2012, stopáž 84 minut, Disk 2 - Miro Žbirka: 25 největších hitů; stopáž 79 minut.

Tracklist videoklipů je následující: Dievčatá, Biely kvet, Atlantída, 22 dni, Ticho, Pozri, Tvár, S tebou je kříž, Ticho - Mesačny svit -S tebou je kríž, Slávou opitý, Kup mi knihu, Katka, Možno sa ti zdá, Leň s ňou, Adriana, Medley (směs), Lets Make a Summer, Mayday, Myslím, že ti rozumiem, Mám rád, Co bolí to prebolí, Cesta zakázanou rychlosťou, Daj mi, Tento song, Tadam dam si dám.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY