Charlie Straight se rozpadli: Pánové ohlásili blíže neurčenou pauzu

21.10.2013 09:00 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Charlie Straight
© Jiří Marshal
Oblíbená česká kapela s nečeským zvukem Charlie Straight zřejmě končí. Podle prohlášení, které skupina rozeslala médiím, se členové rozhodli na blíže neurčenou dobu ukončit svou činnost. Podle facebookového profilu třinecké formace to vypadá, že spíše než o pauzu se jedná o rozpad.

"Za těch sedm let jsme spolu zažili neuvěřitelné věci, které nás formovaly. Lidi se ale mění, takže je přirozené, že se každý z nás posunul jinam a naše vize o tom, kam by měla kapela směřovat, se rozešly. Takže v poslední době bylo stále těžší se domluvit na zásadních věcech," vysvětluje baskytarista Cienciala.

Vypadá to, že za rozhodnutím stály vnitřní neshody. Zpěvák Albert Černý říká: "Podle mě by měl člověk dělat věci v životě na sto procent a nebát se změny." Druhým dechem dodává, že s hudbou rozhodně nekončí: "Budu psát písničky, zpívat a žít hudbou naplno, s bubeníkem Pavlem Pilchem už pracujeme na něčem novém."

Pánové se s fanoušky loučí novým videoklipem k písni "Crush On A Hooligan" a také posledními třemi koncerty, které proběhnou v Prachaticích, Lounech a Brně. Na rozlučkový klip, který se natáčel na Bazalech, se můžete podívat pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY