Sophie Ellis-Bextor vydá v lednu novou desku

18.10.2013 10:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sophie Ellis-Bextor - Wanderlust
© facebook interpreta
Zpěvačka Sophie Ellis-Bextor ohlásila vydání své páté studiové desky. Na trhu se objeví v lednu příštího roku.

Čtyřiatřicetiletá Britka, která svou profesionální kariéru odstartovala jako hostující vokalista na singlu "Groovejet" italského projektu Spiller a samostatně se prosadila hity "Murder On The Dancefloor" nebo "Catch You", na nástupci alba "Make A Scene" z roku 2011 pracovala skoro dva roky. Výsledkem úsilí je jedenáct písní, které se pod názvem "Wonderlust" objeví v obchodech 20. ledna 2014.

Sophie, která je již trojnásobnou matkou, s deskou nikterak nechvátala. Psaní písní i nahrávání probíhalo ve velmi klidné a přátelské atmosféře, což je znát i na výsledku. O průběhu natáčení Sophie pravidelně informovala i své fanoušky, a to formou krátkých videí, které zavěšovala na svůj oficiální web. Tam také najdete krátký trailer s několika novými písněmi. V nich se Sophie prezentuje v úplně jiném světle - všechny songy jsou totiž pomalé, retro-popové a natočené s živou kapelou. "Wonderlust“ tak podle všeho bude jasným odklonem Sophie od mainstreamového tanečního popu, díky kterému získala největší popularitu.

Album je již nyní v předprodeji - a to jak digitálně, tak i na fyzických nosičích. Sběratele autogramů jistě potěší, že si mohou na webu zpěvačky zajistit i deluxe verzi, která bude navíc vlastnoručně podepsaná. Pokud po něčem takovém toužíte, přímý odkaz najdete zde.

Deska "Wonderlust" bude mít následující tracklist: 1. Birth Of An Empire, Until The Stars Collide, Runaway Daydreamer, The Deer & The Wolf, Young Blood, Interlude, 13 Little Dolls, Wrong Side Of The Sun, Love Is A Camera, Cry To The Beat Of The Band, When The Storm Has Blown Over.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY