Živě: Miley Cyrus - Wrecking Ball / We Can't Stop (SNL)

13.10.2013 09:06 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Loni svět obdivoval "Gangnam Style", letos boří klipové rekordy Miley Cyrus. Rok 2013 sice ještě zdaleka neskončil, ale už nyní je jasné, že natočit diskutovanější a kontroverznější video než "Wrecking Ball", bude úkol více než jen těžký. Pokud jste si také v poslední době položili otázku, jak asi hit, který už zbořil singlovou hitparádu v USA a v neděli si připíše vítězné vavříny i na britských ostrovech, zní naživo, odpověď nabízí níže přiložené video.

Dle vystoupení v pořadu Saturday Night Live se však v živém provedení žádné terno nekoná. V záznamu totiž doprovodná kapela úplně přebije zpěv Miley, který působí trochu nevýrazným dojmem. V jemnějších pasážích interpretce až příliš přeskakoval hlas, refrénu zase chybí šťáva a výbušnost ze studiové verze. Zaujme alespoň výživná pódiová prezentace - zanícenost, s níž se rodačka z Nashvillu do vystoupení vrhá, je totiž takřka ukázková a zároveň trochu legrační. O trochu lepší je pak její vystoupení s "We Can't Stop", která v akustické verzi se třemi kytarami získala zcela jinou atmosféru.

Nejlepší zpěvačkou naživo se asi Miley Cyrus nestane, ale i tak si zaslouží ocenit fakt, že dokázala konečně vystoupit ze stínu Hannah Montany a natočit velmi dobré album "Bangerz".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY