Podívejte se na nový videoklip George Michaela FREEEK!

04.03.2002 18:08 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Freeek!
© facebook interpreta
18. března se na pulty obchodů konečně dostane nový singl George Michaela "Freeek!", který už několik týdnů podporuje masivní kampaň, která se nevyhnula ani našemu serveru. Po ukázce ze skladby i klipu vám nyní ovšem exkluzivně jako jediný server v České republice přinášíme kompletní videoklip k této písničce.

Na videoklipu se prý pracovalo přes pět měsíců a stál přes milion dolarů, pro vydávající společnost Universal to má být vůbec nejdražší klip, který kdy nechala natočit. "Freeek!" ovšem nebyl jen drahý, ale je také dost kontroverzní a dost možná kompletní verzi v necenzurované podobě v televizi nikdy neuvidíte (i když víte, jak je to s českými televizemi...). Klip oplývá nejen spoustou zajímavých kostýmů a speciálních efektů, ale hlavně mnoha sexuálními scénami, z nichž některé jsou velmi otevřené. I proto musíte před puštěním si videoklipu potvrdit, že vám už bylo osmnáct let.

George Michael - Freeek
© facebook interpreta
Klip si můžete pustit ve Windows Media, pokud máte pomalé připojení, klikněte tady, pokud disponujete připojením rychlejším, klikněte zde. Příjemné pokoukání. (Linky přestanou fungovat 18. března.)

Vraťte se na MusicServer v týdnu od 11. března, kdy u nás budete moci vyhrát 5 x CD maxisingl "Freeek!".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY