Portless začnou 11. října novou éru s albem "New Ride"

08.10.2013 09:37 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Portless - New Ride
© facebook interpreta
Už 11. října se dočkají fanoušci kapely Portless jejich debutového alba s názvem "New Ride". Formace kolem frontmana Kryštofa Michala vznikla odštěpením od Support Lesbiens a s chutí se ihned pustila do práce na novém materiálu.

"I když spolu s klukama vystupujeme už nějaký ten pátek, je toho pro nás teď hodně nového. Za necelý rok jsme stihli celkem dost věcí, které na začátku roku odstartovala skladba 'New Ride'. Bylo nám už tenkrát jasné, že deska ponese její název," říká právě Kryštof Michal k debutovému CD.

Album vznikalo ve studiu Svárov pod producentskou taktovkou ostříleného Reného Rypara, který je zároveň i kytaristou kapely. Zatímco o muziku se výhradně postaral již zmiňovaný René Rypar, texty si zase napsal téměř sám Kryštof Michal s výjimkou písně "Get What You Wish". S tou mu pomohl Henry D.

Nový singl a videoklip "Dream A Dream" už nějakou dobu brázdí českým éterem a v plánech Portless nechybí samozřejmě ani křest nové desky. Ten se uskuteční hned natřikrát - 12. 11. v Praze v Lucerna Music Baru, 19. 11. v ostravském klubu Fabric a 20. 11. v Brně v Metro Music Clubu. Vstupenky jsou k mání v klasických předprodejích.

Tracklist alba Portless "New Ride" je následující: To Be Together, Safe Flight, Dream A Dream, Hero, Take The Look, New Ride, Runaway, Storm, Get What You Wish, Bite Ya Lip.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY