Transmission představuje letošní hvězdný line-up

02.10.2013 17:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Transmission 2013 flyer autumm
© facebook interpreta
Praze se ani letos na podzim nevyhne halové šílenství jménem Transmission. V pražské O2 areně se uskuteční již jubilejní desátý ročník, tentokrát s podtitulem The Machine Of Transformation.

Celá akce vypukne v sobotu 30. listopadu a opět slibuje hned několik prestižních světových DJs. Hlavním tahounem bude resident a duchovní otec celé Transmission - legendární německý elegán Markus Schulz. Toho doplní jeho němečtí kolegové Cosmic Gate, kteří se v posledních dvou letech etablovali díky úspěchu desky "Wake Your Mind" mezi naprostou DJskou elitu.

Dalšími vystupujícími bude Nor Ørjan Nilsen, který během svého setu mimo jiné představí svoje nové album "No Saint Out Of Me". Chybět nebude ani úspěšný Kanaďan Arnej nebo argentinský talent Tomas Heredia. Jedním z vrcholů večera na Transmission vždy bývá Transmix, tedy předem připravený set s nejslavnější trancovou klasikou, doplněný o speciální pyro efekty kombinované s úchvatnou laserovou show. Letos budou mít skládání této části na starosti Thrillseekers.

Vstupenky na tuto akci seženete v předprodeji sítě Sazka Ticket, a to hned v několika kategoriích. Klasické jsou aktuálně za 1250 Kč, náročnější návštěvníci, kteří touží po lepším výhledu, jistě sáhnou po VIP variantě za 2900 Kč. Ta obsahuje například i neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů nebo vstup na speciální VIP tribunu. Kdo si bude akci chtít vychutnat v maximálním luxusu, jistě bude preferovat Golden vstupenky za 4650 Kč. Díky nim návštěvníci budou moci využít klubové patro O2 areny s několika obřími bary, šatnou zdarma, komfortními sedadly a také bohatou nabídku občerstvení s neomezenou celonoční konzumací.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY