Paul McCartney po padesáti letech odpověděl dvěma fanynkám

06.10.2013 10:19 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Paul McCartney
© facebook.com/PaulMcCartney
Pokud je vám necelých dvacet let a toužíte si splnit nějaký sen, tak vězte, že ani padesát let poté nemusíte skládat flintu do žita. Své by o tom mohly vyprávět dvě fanynky The Beatles Barbara Bezant a Lyn Philips. V roce 1963 jim bylo sedmnáct a devatenáct let a v tomtéž roce nahrály na magnetofonový pásek vzkaz Paulu McCartneymu. Uvedly, že sní o setkání s Paulem, ale že tuší, že se tak nejspíš nikdy nestane.

Nedostalo se jim ani setkání ani odpovědi. Jenomže nedávno se balíček s touto páskou objevil na bleším trhu v přístavním městě Great Yarmouth, kde ho koupil místní historik David McDermott. Nahrávku si poslechl a rozhodl se za pomocí zábavného pořadu britské televizní stanice BBC "The One Show" ženy najít a zajistit jim odpověď od slavného šlechtice.

"Ahoj Lindo a Barbaro. Moc děkuji za vaší milou nahrávku. Nakonec došla, lepší pozdě než nikdy. Je skvělé slyšet, že jste se po tolika letech opět sešly. Mějte stále radost z hudby. S láskou Paul," přečetl televizní moderátor v pořadu oběma přítomným ženám odpověď.

V současnosti jednasedmdesátiletý zpěvák, skladatel a hudebník McCartney odpočítává doslova poslední dny do vydání svého studiového alba "New". Po uvolnění celého alba k poslechu postupně představuje svým fanouškům jednu píseň po druhé naživo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY