Katy Perry měla po rozvodu sebevražedné myšlenky, nyní už je šťastná

03.10.2013 11:24 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Katy Perry
© WENN
Katy Perry již zanedlouho vydá své novinkové album "Prism", a tak nejen hudební média v pravidelných intervalech dávkuje informacemi ze všech možných zákoutí svého (nejen hudebního) života.

Nyní si užívá vztahu se zpěvákem Johnem Mayerem. Ten také vydal desku s názvem "Paradise Valley", a proto si vzájemně se svojí partnerkou pomáhají, seč jim síly stačí. Ve studiu natočili společný duet "Who You Love" a podle Perry je deska, na které se spolupráce nachází, velkolepá.

"Je doslova génius, je to vidět na písních, které píše. Vždycky mu říkám, že jakmile zemře, daruji jeho mozek vědcům na výzkum, abychom pochopili, jak to dělá," řekla Perry magazínu Billboard. I ze vzpomínané písně je patrné, že nyní je osmadvacetiletá zpěvačka v osobním životě skutečně šťastná, vždy tak tomu ale nebylo. Po rozvodu s Russelem Brandem se sama sebe ptala, jestli chce ještě vůbec žít. Na chystané desce o tom zpívá v písni "By The Grace Of God".

"Z té písně je zřejmé, jak těžké to v té chvíli bylo. Ptala jsem se sama sebe: 'Chci vůbec vydržet? Mám dál žít?' Všechny skladby jsou ze života, dokážu psát jen autobiograficky. Všechny důkazy vkládám do hudby. Vždy fanouškům říkám, že jestli chtějí znát pravdu, musí poslouchat písně," dodala Perry.

Nové album vyjde 21. října. Fanoušci už si z něj mohli poslechnout skladby "Roar", "Dark Horse" a nově "Walking On Air".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY