Podívejte se na "Work Bitch" Britney Spears

02.10.2013 08:57 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Britney Spears - Work Bitch
© facebook interpreta
Když se v polovině září na internet dostal nový singl "Work Bitch" Britney Spears, asi málokoho jeho tvrdý elektro zvuk nepřekvapil. Pilot z chystané osmé studiovky, který má daleko ke sladkému popu, jímž se Britney v minulosti prezentovala, se nyní dočkal také svého videoklipu.

Snímek se natáčel před třemi týdny, jeho režii obstaral Ben Mor, se kterým už popová princezna spolupracovala při vzniku klipu k hitu "Scream & Shout" s will.i.amem. Děj vizuálu se mimo jiné odehrává v prostředí pouště, jedenatřicetiletá diva v něm však zavítá také k vodě nebo do moderních interiérů, kde spoře oděná předvádí své taneční kreace.

O klipu se režisér rozpovídal v pořadu MTV News, kde například uvedl, že se jedná o jedno z nejnáročnějších videí, které kdy popová ikona natočila. "Budete mít možnost vidět Britney, kterou jste už dlouho neviděli. Mnoho různých kostýmů, spoustu různých míst," lákal na premiéru Mor. První ochutnávku z novinkového videa nabídla interpretka v pátek 27. září prostřednictvím svého Instagramu.

Písnička, která by se dala také označit za návod, jak získat Maserati, byla na hudební trh uvedena 16. září poté, co předchozí den unikla na internet. Skladba se kvůli svému nečekaně nehitovému zvuku dočkala rozporuplného přijetí, které vyvrcholilo nepříliš úspěšným prodejem v prvních dvou týdnech. Fanoušci zpěvačky, kteří se považují za příslušníky Britney Army, doufají, že potřebný zlom obstará právě premiéra videoklipu.

V pořadí osmé studiové album Britney Spears vyjde v zámoří 3. prosince, evropští příznivci se zatím bezejmenné novinky dočkají již 29. listopadu. Kromě příprav údajně nejosobitějšího materiálu své kariéry se popová hvězda pilně připravuje také na své dvouleté angažmá v Las Vegas. První představení se show pojmenovanou "Piece Of Me" se v prostorách Planet Hollywood odehraje už 27. prosince.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY