Coldplay, Ellie Goulding a Christina Aguilera se sejdou na soundtracku ke druhým "Hunger Games"

01.10.2013 17:14 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Hunger Games: Vražedná pomsta - Soundtrack
© facebook interpreta
Nečekaný filmový hit "Hunger Games" se brzy dočká svého pokračování a jeho tvůrci neponechali v oblasti soundtracku nic náhodě. Tracklist slibuje nové skladby od takových jmen, jako jsou Coldplay, Christina Aguilera nebo Ellie Goulding.

Chris Martin a jeho skupina už před nedávnem uvolnili písničku "Atlas", která soundtrack otevírá. Kromě britských indierockových miláčků dostala prostor i jejich krajanka Ellie Goulding s novinkou "Mirror". Dalším tahounem bude balada "We Remain" od americké divy Christiny Aguilery. "'We Remain' je speciální nový song, který je sdělením pro mé fanoušky a ukázkou toho, jak se s filmem spojuji," napsala o songu, který vychází i jako samostatný digitální singl, na svůj profil na Twitteru zpěvačka.

Kromě zajetých popových velikánů se na hudební doprovod sci-fi snímku dostala i písnička "Everybody Wants To Rule The World" od novozélandské zpěvačky Lorde, jejíž hit "Royals" je momentálně třetí nejúspěšnější skladbou v USA. Kanaďan The Weeknd zase promluví do hvězdné sestavy hned dvakrát - nejdříve spoluprácí s Diplem v "Elastic Heart" a poté i vlastním songem "Devil May Cry".

Soundtrack k filmu "Hunger Games: Vražedná pomsta" vychází 18. listopadu a nabídne těchto patnáct položek: Atlas - Coldplay, Silhouettes - Of Monsters And Men, Elastic Heart - Sia (ft. The Weeknd & Diplo), Lean - The National, We Remain - Christina Aguilera, Devil May Cry - The Weeknd, Who We Are - Imagine Dragons, Everybody Wants To Rule The World - Lorde, Gale Song - The Lumineers, Mirror - Ellie Goulding, Capital Letter - Patti Smith, Shooting Arrows At The Sky - Santigold, Place For Us - Mikky Ekko, Lights - Phantogram, Angel On Fire - Antony & The Johnsons.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY