Akustické turné Davida Kollera pokračuje i na podzim

29.09.2013 09:06 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

David Koller a band
© facebook interpreta
David Koller se vrací na jeviště divadel a kulturních domů s akustickým koncertem, který na jaře letošního roku vyprodával sály po celé republice. Akustické turné bude na podzim pokračovat ve dvanácti městech. Oproti jarním koncertům se posluchači dočkají několika novinek. Například v roli hosta se na všech koncertech představí jedna z nejvýraznějších slovenských zpěvaček současnosti Katarína Knechtová.

Při výběru písní bude i tentokrát David Koller sahat po repertoáru Kollerbandu, hlavně po písních, které Kollerband natočil ve studiu jako session unplugged a které jsou fanouškům k dispozici ke stažení na webu clickmusic.cz. Samozřejmě zazní také akustické verze písní ze sólových alb i z repertoáru kapel, ve kterých Koller působil, tedy Lucie, Pusy nebo Jasné páky, se kterou dodnes pravidelně koncertuje.

"Podzimní akustické koncerty ozvláštníme speciálním bubenickým setem. Chci využít toho, že jsme v kapele tři bubeníci spolu s Tomášem Markem a Adamem Kollerem. Oproti jarním koncertům se lehce promění také repertoár celého koncertu," prozrazuje David Koller.

Na všech koncertech v roli speciálního hosta vystoupí slovenská zpěvačka Katarína Knechtová. "Jsem ráda, že mohu být součástí úžasného projektu, jakým je Davidovo akustické turné. Objet Česko na společných koncertech s Davidem Kollerem je pro mě veliká čest," těší se na společné turné zpěvačka, která zahraje jednak skladby ze svých sólových alb, a také i skladby skupiny Peha, ve které účinkovala.

Vedle koncertů v rámci akustického turné stihne David Koller na podzim odehrát dalších dvacet vystoupení s mezinárodní formací bubeníků v rámci dechberoucí rytmické show Slet bubeníků www.sletbubeniku.cz. Na konci října bude mít premiéru muzikál o skupině Lucie "Větší než malé množství lásky", jehož je David Koller spoluautorem. A na divadelních prknech se David Koller kromě akustického turné objeví také před Vánocemi. V divadle Studio DVA bude účinkovat společně s Ivanou Chýlkovou a Karlem Rodenem v představení "Vánoční koleda", které bude uvedeno již třetím rokem.

Na podzimní akustické turné vyrazí David Koller se svou dlouholetou kapelou ve složení Tomáš Marek a Adam Koller - oba bicí a percussion, Michal Pelant - kytara, zpěv, Michal Nejtek - piano a Marek Minárik - akustická basa.

Turné David Koller Unplugged 2013 - podzim:

13 + 14.11.2013 Studio Dva, Praha
16.11.2013 Sušice
18.11.2013 Domažlice
21.11.2013 Třinec
22.11.2013 Zlín
27.11.2013 Teplice
02.12.2013 Mladá Boleslav
03.12.2013 Jablonec
04.12.2013 Turnov
10.12.2013 Trutnov



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY