Britney Spears zveřejnila podrobnosti ohledně alba a angažmá v Las Vegas

21.09.2013 10:43 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© facebook.com/britneyspears
Jak slíbila, tak také učinila: Britney Spears před časem požádala veřejnost o zvýšenou pozornost kolem své osoby na 17. září a nyní vyšlo konečně najevo, co pro své fanoušky chystala. Zpěvačka totiž oznámila několik důležitých novinek ohledně svých aktivit pro následující měsíce.

V přímém přenosu v pořadu Good Morning America popová hvězda avizovala vydání své osmé studiové desky na konec letošního roku, zatím bezejmenné nahrávky se američtí příznivci dočkají 3. prosince. Nečekaně znějící pilotní singl "Work Bitch" si premiéru odbyl v neděli 15. září, když unikl na internet. Interpretka ale v pořadu prozradila, že ne všechny skladby z nadcházejícího počinu se ponesou v tanečním elektronickém duchu, prostor dostanou i pomalé balady. Ty jedenatřicetiletá matka dvou synů nazpívala po rozchodu s někdejším snoubencem Jasonem Trawickem.

Více než novinkové album se ale v televizní show řešilo dvouleté angažmá Britney v Las Vegas, které začne na samém konci roku 2013. První z několika desítek show nazvaných "Piece Of Me" proběhne 27. prosince, popová stálice by v Planet Hollywood měla absolvovat zhruba kolem padesáti představení ročně. Vstupenky na hudební revue, která byla pojmenována podle zpěvaččina hitu z roku 2007, se v prodeji objeví od 20. září. Nejdražší lístky se vyšplhají až k ceně ve výši patnácti set amerických dolarů.

Novinkový singl "Work Bitch" mezitím sklidil úspěchy v žebříčcích založených na počtu placených stažení, písnička se již stala nejžádanější skladbou na iTunes v několika desítkách zemí po celém světě, nicméně získané pozice postupně ztrácí. Podobně jako nedávno její kolegyni Lady Gaga s "Applause" se ani Britney dosud nepodařilo dobýt hudební trhy ve větších zemích, například v USA z hlediska prodeje neohroženě vládne Miley Cyrus s baladou "Wrecking Ball". Novinka od Britney navíc postupně klesá a není tak vůbec jisté, zda se pilot dočká očekávaných výsledků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY