Lena Katina vyvrátila comeback t.A.T.u. a vydává nový singl

18.09.2013 10:20 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Lena Katina - Lift Me Up
© facebook interpreta
Při zjištění, že legendární ruské duo t.A.T.u. by se mohlo vrátit na hudební scénu, jedním vstávaly vlasy hrůzou na hlavě, druzí neskrývali nadšení. Konec všem spekulacím však udělala Lena Katina, která comeback pseudolesbických děvčat vyvrátila. Rusovláska se chce výhradně věnovat své sólové kariéře, přičemž do budoucna plánuje velké věci.

"Návrat k t.A.T.u. by pro mne znamenal krokem zpět, já se chci však hnout kupředu," přiznala čerstvě vdaná zpěvačka. "Mým cílem je, aby mě lidé také znali jako sólového umělce. Jsem zodpovědná sama za sebe, za jakékoli své rozhodnutí. A když něco pose*u, budu si za to moct pouze já sama. Což platí i v případě, pokud budu úspěšná. A přesně takhle se mi to líbí," dodala.

Pravdou zůstává, že interpretce se s vlastními počiny zatím moc nevedlo. Ačkoli se její singl "Never Forget" dostal do čela amerického billboardu v rámci Hot Dance Club, nebýt remixové verze Davea Audého, těžko říct, zda by se Lena ještě o něco pokoušela. Faktem ovšem zůstává, že vydání zbrusu nového singlu s názvem "Lift Me Up" je téměř na spadnutí. Fanoušci si jej budou moci pořídit již od 24. září, kdy bude digitálně k dispozici. O úplnou novinku však nepůjde, jelikož demo skladby se pohybuje internetem již od dubna letošního roku.

Druhá vlaštovka ze stále připravovaného debutu není jedinou novinkou. Je známo, že ještě v dobách fungování kontroverzní formace měly obě zpěvačky velkou fanouškovskou základnu v Asii a španělsky mluvících zemích. Asi nikoho tedy nepřekvapí, že právě do těchto končin míří hlavní promo. Obliba španělského jazyka přerostla u Katiny do takové míry, že hodlá vydat španělské EP. Jeho termín vydání však prozrazen nebyl.

To, že slavné Tatušky spolu žádnou novou studiovku nenahrají, každopádně neznamená, že by jejich vztahy byly na ostří nože. Začátkem září probíhalo v Japonsku natáčení reklamy, jehož se obě ruské superstar, coby nezbedné školačky známé z videoklipu k "Show Me Love", zúčastnily. Mnohem větší pozornost je však momentálně upřena na 27. září, kdy se v Kyjevě koná dlouhé měsíce připravovaný společný koncert.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY