David Koller vyrazí na akustické turné s Katarínou Knechtovou

13.09.2013 16:46 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

David Koller
© davidkoller.cz
David Koller má v plánu objet na podzim Českou republiku se svým akustickým programem a bude mít více než příjemnou společnost - slovenskou zpěvačku Katarínu Knechtovou. Na třinácti zastávkách turné uslyší fanoušci největší hity obou protagonistů v netradičních verzích.

Turné odstartuje 13. listopadu v Praze a David Koller na něj nacvičil repertoár doslova z celé své kariéry. Nebudou totiž chybět písničky všech kapel, seskupení a projektů, ve kterých sám zpěvák, bubeník a kytarista v jedné osobě působil. Tudíž zazní písně Žentouru, Jasné páky, Lucie, Pusy i Kollerbandu.

Katarína Knechtová bude hrát zcela sama. "S Davidem jsme se dohodli úplně spontánně, mně se vždy líbí spojení mužského a ženského interpreta v rámci koncertů. Myslím, že to bude zajímavé jak pro mé tak pro Davidovy fanoušky," uvedla Knechtová.

Dvaapadesátiletý David Koller se nesmazatelným způsobem zapsal do dějin českého popu nejen jako lídr kapely Lucie, ale i jako zakladatel či autor mnoha nejen výše zmíněných projektů, působí i jako producent alb. Je spjat s písněmi "Chci zas v tobě spát" či "Nic není na stálo". Dvaatřicetiletá rodačka z Prešova Katarína Knechtová byla dlouhou dobu hlavou kapely Peha. S ní natočila čtyři studiová alba s megahity "Zpomaľ" či "Za tebou". Nyní působí jako sólo interpretka. Loni vydala album "Tajomstvá". Termíny koncertů a místa konání najdete na webu davidkoller.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY