Cut Copy připravili čtvrtou řadovkou na listopad

14.09.2013 13:11 - Martin Spurný | foto: facebook interpreta

Cut Copy
© thelineofbestfit.com
Jsou to už dva roky, co se nám Cut Copy naposledy představili s elpíčkem "Zonoscope". Jeho následovníkem se stane deska s názvem "Free Your Mind".

Podle serveru Pitchfork čtvrtá řadovka vyjde 4. listopadu u labelu Loma Vista / Modular. O produkci se postaral zpěvák formace Dan Whitford. Album bylo nahráno v jejich domovském městě Melbourne. Poté přiložil ruku k dílu i producent Dave Fridmann.

Album podle kapely nachází inspiraci v létech lásky, tedy teplé měsíce roků 1967 a 1987, k čemuž frotman Whitford dodává: "Pojem svobody je všeobecně pozitivní a nadčasový. Ať už svoboda znamená pro každého člověka cokoli, je dobré připomínat lidem nebo jen sobě, že bychom měli být volní."

Cut Copy - Free Your Mind
© facebook interpreta
Australané rovněž nedávno zveřejnili stejnojmenný singl, a to dost netradičně. Na šesti různých místech na světě rozmístili billboardy s nápisem "Free Your Mind" a každý, kdo si chtěl v předstihu tento singl vychutnat, musel vyrazit na cestu. Když dorazil do správné destinace, stačilo si otevřít stránky kapely, potvrdit svou lokaci přes mobilní telefon a zaposlouchat se. Nyní je singl přístupný všem, můžete si jej poslechnout níže.

Kromě písně kapela vypustila také artwork (který je zřejmě opravdu míněn vážně) a tracklist: (Intro), Free Your Mind, We Are Explorers, Let Me Show You Love, (into the desert), Footsteps, In Memory Capsule, (above the city), Dark Corners & Mountain Tops, Meet Me in a House of Love, Take Me Higher, (the waves), Walking in the Sky, Mantra.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY