Zremixujte si Radium.nfo

24.02.2002 21:16 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Radium.nfo - Released Tracks
© facebook interpreta
Taneční hudba zažívá stále velký boom, a tak se není co divit, že čím dál častěji české taneční kapely vydávají i svá debutová alba. Jednou z nich je i brněnská kapela Radium.nfo.

Jejich deska se jmenuje "Released Tracks" a vyšla 22. února u Indies Records. Na nahrávce, která se nese na vlně "drumandjazzandbassu" najdete sedm skladeb, dva remixy, klip a také dosud nevídanou novinku - všechny stopy ze všech skladeb ve formátu mp3 určené k remixování. Pokud ve vás tedy koluje remixérská krev, své výsledné práce můžete poslat do konce června na adresu Indies Records - Přemysl Štěpánek, Štefánikova 8, Brno 602 00. Nejlepší remixy budou ke stažení na různých internetových serverech, možná se objeví na CD časopisu Živel či jinde, remixéři obdrží cédéčka, trička a podobně od Indies.

Pokud vás zajímá, co vůbec Radium.nfo hrají, vězte, že: "Skupina vychází z d'n'b (Onehalph, jehož skladby jsou pravidelnou součástí d'n'b kompilací) a místy přebírá prvky jazzu a rapu. Kapela vystupovala v pražském klubu Spilka spolu se Skyline, na letním festivalu Zámostí 2000 v Třebíči vedle Loop Guru, navštívila několik rádií a vystupovala v pořadu pro Českou televizi Sešli se... spolu s legendárním slovenským jazzovým zpěvákem Petrem Lipou, pro kterého udělala remixy jeho nových písniček (další remixy pro Synergy (remixes), Insania (Live in Seattle, Black Magic Deep House Mix),Crime AND... (Hard Brass Jazz Mix), Priessnitz (Zlatý déšť IV), Narvan (Vienna remix). Jejich skladby se objevily na kompilacích "Future Sound Of Prague", "Density", "Beat Case", "Chemical One", "Midnight Café"."

Stopy pro remixování si můžete stáhnout i na této stránce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY